Team Salvete

Team Salvete

Team Salvete

Specialiste Nienke - she/her

Bij onze massagespecialiste Nienke ben je in goede handen voor een heerlijke ontspanningsmassage. Nienke heeft haar opleiding tot Wellness Massagespecialiste genoten bij Mood Massage Opleidingen te Amersfoort. Ze beschikt over de juiste technieken om de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Deep Tissue Massage en de Hot Stone Massage naar tevredenheid uit te voeren. Nienke is hartelijk en professioneel tegelijk. Je voelt je bij Nienke meteen op je gemak en door haar intuïtieve manier van behandelen zul je snel verbetering merken na afloop van de behandeling. Nienke is op de maandag, woensdag de donderdag & de zaterdag beschikbaar bij Salvete Beauty & Massage.

Team Salvete

Specialiste Emilia - she/her

Onze massagespecialiste Emilia heeft de klassieke massage opleiding afgerond bij het gerenommeerde Myos Opleidingen te Utrecht. Emilia heeft zich na een jarenlange dienstverband bij de Bijenkorf met succes omgeschoold tot massagespecialiste. Kort hierna is Emilia begonnen bij Salvete en sindsdien heeft zij veel cliënten naar volle tevredenheid behandeld  Ze heeft ervaring in het geven van ontspanningsmassages, maar ook in de stevigere Sportmassage of de Deep Tissue Massage. Emilia werkt zeer klantgericht en je kunt bij haar terecht voor een diversiteit aan klachten. Cliënten voelen zich gehoord bij Emilia en ze weet precies goed de juiste behandeling toe te passen. Emilia werkt op de dinsdag & de vrijdag bij Salvete Beauty & Massage.

Team Salvete

Specialiste Caroline - she/her

Voor een technisch verfijnde behandeling ben je bij onze ervaren massagespecialiste Caroline Gunawan aan het juiste adres.  Caroline is een ervaren volledig gediplomeerde masseuse die al enkele jaren werkzaam is vanuit haar eigen massagepraktijk. Vanaf februari 2019 maakt Caroline deel uit van het team specialisten bij Salvete. Ze heeft haar opleiding genoten bij de Akademie voor Massage en Beweging te Amsterdam, maar daarvoor had ze zich al diverse massagetechnieken eigen gemaakt door te leren van ervaren Indonesische specialisten. Begin 2024 is Caroline even niet inzetbaar, maar je krijgt haar wel aan de lijn als je telefonisch contact opneemt met Salvete. Heb je een vraag dan kan Caroline dat snel en kundig beantwoorden.

Team Salvete

Specialiste Gabriela - she/her

Met meer dan zes jaar ervaring in haar thuisland Argentinië brengt onze fijne massagespecialiste Gabriela veel ervaring met zich in het team van Salvete. Gabriela werkt heel intuïtief en vanuit passie voor het massage vak. Sinds haar komst bij Salvete heeft Gabriela al veel cliënten behandeld en iedereen loopt met haar weg. Je voelt je in veilige handen bij Gabriela en ze weet haarfijn de juiste plekjes te vinden en te behandelen. Je kunt bij Gabriela terecht voor een diversiteit aan behandelingen, zoals onder meer de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Aroma Therapiemassage en de Argentijnse hoofdmassage. Gabriela werkt op de dinsdag, de woensdag de vrijdag & de zondag bij Salvete Beauty & Massage.

Team Salvete

Specialist Canin - she/her

Maak kennis met onze zeer talentvolle massagespecialiste Canin. Geboren en getogen in Duitsland heeft Canin aldaar haar opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Na enkele jaren is ze verhuisd naar Nederland om hier te starten bij Salvete.  Canin is een zeer kundige en verfijnde specialiste die vanwege haar achtergrond goed op de hoogte is van de werking van het menselijk lichaam. Ze kan naast heel goed masseren desgewenst aanvullende adviezen geven gericht op de verbetering van het lichaam en je lichaamshouding. Je bent bij Canin in goede handen voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Combi massage & de Deep Tissue Massage. Canin werkt op de maandag, de dinsdag & de zondag bij Salvete Beauty & Massage.

Team Salvete

Specialiste Renee - she/her

Na haar onderzoeksmaster Geschiedenis te hebben afgerond aan de Universiteit Utrecht, is Renee begonnen met haar opleiding bij de Holos Academie voor Massagetherapie. Renee is sinds medio 2020  verbonden aan Salvete en heeft na een periode in het buitenland besloten er nog een master aan vast te plakken. Voor Renee staat voorop dat haar cliënten zich veilig voelen, goed tot ontspanning komen en met een uitgerust gevoel de studio verlaten. Ze heeft een meer energetische insteek en haar behandelingen zijn zeer intuïtief. Geen behandeling is dezelfde bij Renee. Je kunt bij Renee terecht voor de Massage by Salvete, de Combi Massage & de Deep Tissue massage. Ze werkt op de donderdag, de zaterdag en de zondag bij Salvete Beauty & Massage.

ANA A PAINT 2022

Specialiste Ana - she/her

Onze massagespecialiste Ana heeft recent haar opleiding tot fysiotherapeute afgerond en is in mei 2022 begonnen bij Salvete. Ana heeft gedurende haar studie diverse stages doorlopen en heeft dus al de nodige ervaring opgedaan als massagespecialiste. Ana heeft een zachte persoonlijkheid en je voelt bij haar dat ze veel talent heeft voor het geven van kwalitatief goede massages. Het voordeel van haar achtergrond als afgestudeerd fysiotherapeute is dat Ana bij specifieke klachten desgewenst advies kan geven over een vervolgtherapie. Je kunt bij Ana terecht voor de Massage by Salvete, de Sportmassage, de Deep Tissue en de Combinatiemassage.  Ana werkt op de dinsdag, de woensdag, de vrijdag & de zaterdag bij Salvete Beauty & Massage.

Vacature Salvete 250x250 1

Vacature

Zie jij jezelf hier tussen staan?

Salvete is een jonge massagestudio in hartje Utrecht. We hebben een fijne en mooie praktijkruimte tot onze beschikking en we zijn gesitueerd in het centrum van Utrecht. Doordat we snel groeien zijn we altijd opzoek naar nieuwe massagespecialisten. Heb je interesse? Stuur dan even een (open) sollicitatie naar robert@salvete.nl mét daarbij ook je c.v. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met je.

Liesbethklein 1 e1667913720924

Specialiste Liesbeth - she/her

Vooralsnog heeft Salvete Beauty & Massage de tijdelijke beschikking over Liesbeth Juta. Een zeer ervaren massagespecialiste met een eigen praktijk in Zeist. Liesbeth heeft haar opleiding gevolgd in 2016 bij Esoterra Massageopleidingen te De Bilt, en heeft sindsdien de nodige ervaring opgedaan als massagetherapeute. Door de jaren heen heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld, waarbij ze aandacht, rust en diepgang belangrijk vindt tijdens haar behandelingen. Het is haar intentie is om de cliënt weer in contact met het lichaam te laten komen en, als het lukt, naar binnen te laten keren. Je kunt bij Liesbeth terecht voor de Massage by Salvete, de Zwangerschapsmassage, de Deep Tissue en de Combinatiemassage.  Liesbeth werkt op de zondag bij Salvete Beauty & Massage.

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Second time at Salvete and they never disappoint! Tried the sportsmassage this time and it is less intense as the deep tissue massage. It was very relaxing and Jaimie was extra careful since I was a bit tensed. Scheduling for an appointment takes no effort since I did it through WhatsApp, and they accommodated me right away. I’m so pleased with the service (and the new interior too) and will book another massage again soon!

Sportmassage by Jamie

Cynch
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

They really pay attention to your needs and the spots on your body that require extra attention, very professional and friendly!

Deep Tissue Massage by Sabrina

Edeline
07/03/2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Even though I signed for a more relaxed massage, Luba saw that my back was a mess and I was super-tense, and she gave me a super deep tissue massage, which I am loving even three days later I feel how relaxed I am.

Massage by Salvete by Luba

Merve
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

I had a really nice massage from Nienke. She really listens to your wishes and handles problem area’s well. Definitely going back!

Rug, nek en schouders by Nienke

Leonie
05/03/2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wat een heerlijke massage. De masseuse deed het met veel focus en aandacht, dat kon ik echt voelen.

Lomi Lomi Massage

Marije
07/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Fantastische ervaring. Ik ben van de meer stevige massages en Jaimie kon de spieren flink diep aanpakken met de bamboestokken. Ik kom zeker weer terug.

Bamboo Massage by Jamie

Tristan
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Uitstekende ervaring gehad bij Salvete. Nienke is een prettige en kundige specialiste en de massage bovenverwachting goed. Graag tot de volgende keer. Dank!

Gezichtsmassage by Nienke

Jonathan
03/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Salvete heeft alles top voor elkaar. Prettig ontvangst in een ruimte die rust en ontspanning uitademt. De massage door Monique was een van de beste die ik heb gehad: zeer compleet, grondig en professioneel. Ze verstaat haar vak. Prijs – kwaliteit verhouding is perfect wat mij betreft. Super bedankt, dit had ik echt even nodig in deze stressvolle tijd! Ga zo door team Salvete!

Therapeutische Massage by Monique

Remco
10/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Erg genoten van de hot stone massage van Jaimie. Een aanrader!

Hot Stone Massage by Jaimie


10/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Salvete is de beste massagesalon van Utrecht en Sabrina is heel deskundig: wau! Aanrader

Massage by Salvete by Sabrina

Elize
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

It was great to enjoy a massage after months of homeoffice. Lots of attention was given to the tense areas of neck, shoulders, back and legs. I left relaxed and happy ????

Deep Tissue Massage by Sjoerd

Stefanie
06/03/2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jamie nam de tijd om te vragen wat de reden was van mijn bezoek en wat voor soort massage ik graag zou willen. Tijdens de massage werd ook gevraagd of het wellicht pijn deed. Nadat ik aangaf dat ik wel echt wat wilde voelen, werd de intensiteit opgevoerd. Perfect!

Rug, nek en schouders by Jamie


12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Heerlijke ontspannen massage. Zeker in deze tijd fijn om even tijd voor jezelf te nemen en even alles los te laten en te ontspannen.

Indian Head Massage by Asha

Eefje
10/2020

WhatsApp Boek nu via WhatsApp (met 5% korting)