Locatie Bemuurde Weerd

Massages

Onze behandelingen

Alle behandelingen bij Salvete worden uitgevoerd door gekwalificeerde specialisten. Tijdens de behandeling worden er uitsluitend natuurlijke en/of biologische producten gebruikt die tevens dermatologisch zijn getest. Je mag altijd je specifieke voorkeuren doorgeven (welke gebieden wil je wel en niet behandeld hebben, welke type olie en overige voorkeuren).

Bij al onze behandelingen worden standaard eerst de benen, dan de rug en de schouders/nek gemasseerd. Afhankelijk van de duur van de behandeling en de specifieke wensen kan hiervan desgewenst worden afgeweken. Mocht je alleen bepaalde delen/spiergroepen behandeld willen hebben, kies dan voor de Combinatiemassage en geef dit even aan voorafgaand aan de behandeling. Bij elke behandeling vindt er overleg plaats tussen de client(e) en de specialist(e) van dienst.

In zijn algemeenheid geldt dat een behandelduur van 30 min net te kort is om alle spiergroepen volledig aandacht te kunnen schenken. Wij adviseren dan ook minimaal 45 min. of (beter zelfs) 60 min. als duur voor een behandeling. Twijfel je over welke behandeling past bij jouw specifieke klachten en/of wensen, aarzel dan niet en neem contact op met Salvete via Whatsapp.

Ten slotte: wij gebruiken standaard schone handdoeken bij elke behandeling en verwachten van onze cliënten dat zij indien mogelijk vooraf gedoucht naar de behandeling komen. Als er verder zaken aan de orde zij die van belang kunnen zijn voor je behandeling, bespreek dit dan even met de specialist(e), zodat hij of zij hiermee rekening kan houden. Salvete Beauty & Massage is niet aansprakelijk voor onjuiste, onvolledige en/of ontijdige door de cliënt(e) verstrekte informatie.

Relax massages

(vanaf 30 min.)

Massage by Salvete (ontspanning)

Met stip de nummer 1 keuze van onze cliënten. Een algehele lichaamsmassage waarbij volledige ontspanning van het lichaam en hoofd centraal staat. Bij deze massage worden je spieren op een rustige en ontspannen manier gemasseerd. Deze massage wordt aanbevolen aan onze cliënten die behoefte hebben aan volledige ontspanning. Het is een minder stevige behandeling dan bijvoorbeeld de Sportmassage of de Deep Tissue massage en de uitgeoefende druk wordt in overleg gedurende de behandeling aangepast aan jouw specifieke wensen.

Sportmassage (therapeutisch)

Onze Sportmassage is erop gericht de sportende cliënt en cliënten die veel aan lichaamsbeweging doen te helpen bij het herstel van de spieren. De Sportmassage heeft naast een helende werking, tevens een preventieve werking en is, naast de Deep Tissue Massage, de meest stevige massage in het aanbod van Salvete. Bij een Sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij onderliggend weefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Tijdens een Sportmassage gaan de haarvaatjes in de huid en spieren verder open, waardoor de doorbloeding duidelijk wordt verbeterd . Doordat de spieren beter worden doorbloed, zullen de afvalstoffen (o.a. vocht en lactaat) beter worden afgevoerd en wordt spierpijn (zoveel mogelijk) voorkomen. De afvoer van afvalstoffen wordt ook verbeterd door de uitwendige druk van de massage. Maar om zover te komen wordt er stevig in de spieren gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen. Je lichaam geeft met deze pijn namelijk aan dat er iets niet goed zit. De Sportmassage bij Salvete kan ook worden geboekt door niet-sporters.

Combinatiemassage (nek/schouders/rug & benen)

Je kunt bij Salvete ook kiezen voor een nek/schoudermassage, een rug massage, een benenmassage of desgewenst een combinatie hiervan. Afhankelijk van je wensen kunnen onze specialisten je specifieke klachten gericht behandelen en het is aan jou om in overleg met onze specialisten te bepalen waar de behandeling op moet worden gericht. Voel je vrij je specifieke wensen en klachten onder de aandacht te brengen van onze kundige masseurs.

Deep Tissue Massage (stevig & intens)

De Deep Tissue Massage is een krachtige en stevige massage die zich richt op de diepere lagen van de spieren om zo het lichaam weer in balans te brengen. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van diepe massagetechnieken om de spanningen in de spieren te verminderen en de afvalstoffen af te voeren. De Deep Tissue massage is onder meer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in het lichaam (en de geest). Gedurende en na de behandeling zullen de specifieke probleemgebieden wat beurs aanvoelen, maar na enkele dagen zul je voelen dat de behandeling effect heeft gesorteerd en zul je je ook een stuk beter voelen. De Deep Tissue Massage is niet geschikt als je last hebt van blauwe plekken, ontstekingen, huiduitslag, zwakke botten of trombose. De behandeling is evenmin geschikt als je zwanger bent.

Stoelmassage (drukpunten)

De Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage ter preventie van RSI. De massage wordt gegeven op een speciale massagestoel en je kunt je kleding aanhouden. Bij deze massage worden de drukpunten op het lichaam gestimuleerd. De algehele lichamelijke conditie wordt bevorderd en bovendien voorkom je hiermee werk gerelateerde stressklachten.

Het kan zijn dat de specialiste je zal vragen om toch te gaan liggen op de massagetafel in plaats van op de stoel. De ervaring leert dat liggen op een tafel een stuk comfortabeler aanvoelt waarbij de spieren beter kunnen worden behandeld. Salvete Beauty & Massage en kan desgewenst ook stoelmassages aanbieden op locatie. Neem hiervoor contact op met ons bedrijf per mail.

Salvete Hoofdmassage (kalmerend)

Bij de bijzondere Salvete Hoofdmassage zal onze specialiste Gabriela beginnen met het bewerken van drukpunten en het verwijderen van knopen in bovenrug, armen en schouders. Daarna zijn je nek en hoofd aan de beurt. Problemen in deze gebieden zijn vaak de aanleiding voor hoofdpijn, dus hier wordt veel aandacht aan besteed. Bij de hoofdmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om blokkades zoveel mogelijk op te heffen en spieren te ontspannen. Na een behandeling voel je je relaxt, uitgerust en kun je je schouders, nek en hoofd weer vrij bewegen zonder stijfheid of pijn. Alsof er een last van je schouders valt!

DUO Massage by Salvete

Bij een DUO Massage wordt je met zijn tweeën gelijktijdig behandeld in één ruimte. Je mag van te voren je behandelvoorkeur laten weten, en afhankelijk van de specialisatie van de beschikbare specialisten, kan de behandeling van jouw voorkeur worden uitgevoerd. DUO Massage zijn bij uitstek geschikt om samen te genieten van een moment van ontspanning in een comfortabele atmosfeer.

Therapeutische massages

(vanaf 45 min.)

Zwangerschapsmassage (vanaf 14 weken)

De Zwangerschapsmassage stimuleert de bloedcirculatie en het lymfevatenstelsel. Zo zorgt de massage voor een betere doorbloeding van de placenta. Ook worden je benen weer beter doorbloed. Doordat de doorstroming weer wordt gestimuleerd. kan het zo zijn dat het opgehoopte vocht in de benen en enkels afneemt. Daarnaast komt het zenuwstelsel weer tot rust. Een andere fijne bijkomstigheid van deze massage is, dat het gelukshormoon endorfine vrijkomt. Hierdoor voelt je baby zich ook weer prettiger. Naast het feit dat deze behandeling goed is voor je ontspanning is het ook nog eens goed voor je baby. Wij hebben de beschikking over een zwangerschapstafel (met daarin een gat voor de buik), maar de behandeling kan ook worden uitgevoerd op de zijligging. Dit kun je voorafgaand aan de behandeling afstemmen met de specialiste van dienst. Bij Salvete mogen alleen gecertificeerde specialisten de Zwangerschapsmassage uitoefenen.

NB. Wij bieden zwangerschapsmassages aan voor vrouwelijke cliënten die de 14 weken grens zijn gepasseerd en bij wie géén complicerende zaken aan de orde zijn gedurende het zwangerschap. Als je twijfelt of het verantwoord is om een zwangerschapsmassage te boeken, neem dan eerst contact op met Salvete voor overleg. Dit kan per telefoon of via Whatsapp.

Ayurvedische Massage (kalmerend)

Ayurveda is een oude Indiase vorm van genezing die je laat kalmeren en doet herleven en verjongen. Onze Ayurvedische massage richt zich op het ontgiften van het lichaam en zorgt ervoor dat je je rustiger en evenwichtiger zult voelen. Gedurende een Ayurvedische massage worden je lichaam en geest zowel fysiek, emotioneel als spiritueel aangepakt. Volgens de Ayurveda treden er ziekten op wanneer je ‘dosha’s’, ofwel de energetische levenskrachten kapha, pitta of vata, niet goed in balans zijn. Aan het begin van een Ayurvedische massage wordt je constitutie bepaald. Een constitutie is weer opgebouwd uit dosha’s en voor iedere type dosha geldt er steeds een ander advies op het gebied van levensstijl, voeding of ontspanning. Zo krijg je bij een Ayurvedische massage een massage die past bij jouw dosha-type, gezondheidstoestand en levensstijl. Het gebruik van kruidenolie is kenmerkend voor een Ayurvedische massage. De kruiden hebben een geneeskrachtige en medicinale werking en de olie bevat vaak extracten van kokos of sesam of ghee, ofwel geklaarde boter. De kruidenolie is puur en plantaardig en bevat daarom boordevol actieve bestanddelen waar je huid en spieren direct van opknappen. Wanneer je last hebt van chronische pijnen, stress, rugpijn, hoofdpijn, slechte doorbloeding of slapeloosheid is een Ayurvedische massage een ideale optie.

Hot Stone Massage (kalmerend)

Onze Hot Stone Massage is een populaire massage van het lichaam met basaltstenen die zijn opgewarmd tot ongeveer 45˚ Celsius. De warmte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Na een legging van de Hot Stones wordt je lichaam verder gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Een Hot Stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans. Absoluut de moeite van het overwegen waard.

Aromamassage Therapie (kalmerend)

Bij de Aromamassage Therapie wordt gebruikt gemaakt van essentiële oliën. Essentiële oliën worden gewonnen uit geconcentreerde stoffen van planten en kruiden. De essentiële olie wordt verdund met een basisolie en heeft naast een ontspannend effect ook een voedend effect op de huid. Het inhaleren van de geur heeft bovendien een positieve uitwerking op je geest. Vanwege de effecten van de oliën is deze massage niet geschikt voor zwangere cliënten of nierpatiënten. Als je stressklachten of vermoeidheidsklachten hebt, zal een Aromamassage Therapie je een echte oppepper geven. Spanningen en stress worden significant verminderd en je lichaam voelt na deze behandeling volledig ontspannen. Bij de Aromamassage Therapie wordt de kracht van de geur van de essentiële olie gebruikt om het optimale uit je relaxmoment te halen. Heb je een lievelingsgeur, dan kan het gebruik van de oliën worden afgestemd op jouw specifieke wensen.

Cupping Massage

De Cupping Massage is bedoeld om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. De massage wordt uitgevoerd met speciale bokalen, welke zijn vervaardigd uit glas of rubber. Deze bokaaltjes worden vacuüm op de huid aangebracht. Door het vacuüm trekken van de huid, en het naar de oppervlakte brengen van dieper gelegen blokkades, raken de spieren en de huid beter doorbloed. De Cupping Massage werkt in de eerste plaats zeer ontspannend en leidt tot een betere bloedsomloop. Daarnaast wordt de Cupping Massage veel toegepast bij onder meer chronische pijnklachten, hoofdpijn en migraine en bij duizeligheid. Ook bij fybromyalgieklachten wordt deze massagevorm met succes toegepast. Houd er rekening mee dat er rode plekken zullen ontstaan op het huidoppervlak tijdens de Cupping behandeling. Deze zullen vrij snel na de behandeling wegtrekken. Mocht je een gevoelige huid hebben, dan raden wij de Cupping Massage ten zeerste af en adviseren we je om de Massage by Salvete te boeken.

Treatwell Recensies

4,8 ★★★★★ (2.192+)

Second time at Salvete and they never disappoint! Tried the sportsmassage this time and it is less intense as the deep tissue massage. It was very relaxing and Jaimie was extra careful since I was a bit tensed. Scheduling for an appointment takes no effort since I did it through WhatsApp, and they accommodated me right away. I’m so pleased with the service (and the new interior too) and will book another massage again soon!

Sportmassage by Jamie

Cynch

Even though I signed for a more relaxed massage, Luba saw that my back was a mess and I was super-tense, and she gave me a super deep tissue massage, which I am loving even three days later I feel how relaxed I am.

Massage by Salvete by Luba

Merve

They really pay attention to your needs and the spots on your body that require extra attention, very professional and friendly!

Deep Tissue Massage by Sabrina

Edeline

I had a really nice massage from Nienke. She really listens to your wishes and handles problem area's well. Definitely going back!

Rug, nek en schouders by Nienke

Leonie

Wat een heerlijke massage. De masseuse deed het met veel focus en aandacht, dat kon ik echt voelen.

Lomi Lomi Massage

Marije

Fantastische ervaring. Ik ben van de meer stevige massages en Jaimie kon de spieren flink diep aanpakken met de bamboestokken. Ik kom zeker weer terug.

Bamboo Massage by Jamie

Tristan

Uitstekende ervaring gehad bij Salvete. Nienke is een prettige en kundige specialiste en de massage bovenverwachting goed. Graag tot de volgende keer. Dank!

Gezichtsmassage by Nienke

Jonathan

Salvete heeft alles top voor elkaar. Prettig ontvangst in een ruimte die rust en ontspanning uitademt. De massage door Monique was een van de beste die ik heb gehad: zeer compleet, grondig en professioneel. Ze verstaat haar vak. Prijs - kwaliteit verhouding is perfect wat mij betreft. 

Therapeutische Massage by Monique

Remco

Erg genoten van de hot stone massage van Jaimie. Een aanrader!

Hot Stone Massage by Jaimie

-

Salvete is de beste massagesalon van Utrecht en Sabrina is heel deskundig: wau! Aanrader

Massage by Salvete by Sabrina

Elize

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jamie nam de tijd om te vragen wat de reden was van mijn bezoek en wat voor soort massage ik graag zou willen. Tijdens de massage werd ook gevraagd of het wellicht pijn deed. Nadat ik aangaf dat ik wel echt wat wilde voelen, werd de intensiteit opgevoerd. Perfect!

Rug, nek en schouders by Jamie

-
12/2020

It was great to enjoy a massage after months of homeoffice. Lots of attention was given to the tense areas of neck, shoulders, back and legs. I left relaxed and happy.

Deep Tissue Massage by Sjoerd

Stefanie

Heerlijke ontspannen massage. Zeker in deze tijd fijn om even tijd voor jezelf te nemen en even alles los te laten en te ontspannen.

Indian Head Massage by Asha

Eefje

WhatsApp Boek nu via WhatsApp (met 5% korting)