Over Salvete

Salvete Beauty & Massage

Salvete Beauty & Massage Utrecht is een unieke massagestudio waar je dagelijks terecht kunt voor diverse massagebehandelingen. We bestaan sinds 2018 en hebben sindsdien veel cliënten kunnen voorzien van een fijne en ontspannen behandeling. Wij hebben de beschikking over een geweldig team van gediplomeerde specialisten. Onze professionals beheersen hun vak goed en de behandelingen worden uitgevoerd in een hele fijne en rustieke praktijkruimte in hartje Utrecht.

Onze behandelingen worden uitgevoerd in onze praktijkruimte aan de voorzijde van het pand gelegen aan de Bemuurde Weerd O.Z. 69 (Salvete Groen) en in de praktijkruimte van Tom Peters, welke bereikbaar is aan de zijkant van hetzelfde pand (Salvete Wit). Als je een behandeling hebt in Salvete Wit, krijg je daarvan vooraf een melding via Whatsapp.

Ben je ook toe aan een moment van ontspanning, dan kun je een boeking maken via onze online agenda of via Whatsapp (06–20209500).

Wij zijn dagelijks geopend vanaf 09.00 uur tot 21.00 uur.

Sfeerimpressie massagestudio

Eigenaar Salvete: Robert

Mijn naam is Robert en ik ben eigenaar van Salvete Beauty & Massage. Na een jarenlange carrière binnen de rechtspraak als jurist (strafrecht), ben ik in 2018 zelfstandig verder gegaan met mijn eigen juridisch adviespraktijk, de Geschillenmeester. In die periode heb ik ook gemeend om daarnaast een nieuw, modern & hip bedrijfje op te richten met als doel de hardwerkende mens in het Utrechtse te ondersteunen door het aanbieden van recht toe recht aan steengoede massages.

Het creëren van een nieuwe studio was niet alleen uitdagend, maar ook zeer leerzaam. Het was (en is) steeds weer de kunst om te bedenken hoe we onze dienstverlening kunnen verbeteren en zorg kunnen dragen voor de juiste kwalitatieve aandacht. In het oude Griekenland werd het woord “Salvete” regelmatig afgewisseld met het woord “Salut” om goede vrienden uit te zwaaien. De vrije vertaling van het woord “salvete” is: “Gegroet (mijn vriend) & ga in gezondheid/blijf gezond”. Aangezien we de gezondheid van onze cliënten hoog in het vaandel hebben staan, vond ik de naam Salvete Beauty & Massage wel passend bij het creëren van een veilige en comfortabele plek voor de werkende en/of sportende medemens.

Inmiddels kan ik met trots stellen dat Salvete is uitgegroeid tot een van de kwalitatief betere massagestudio’s in Utrecht, met meer dan 3200 tevreden cliënten die onze studio hebben bezocht en veel positieve energie hebben achtergelaten. Tezamen met het geweldige team van professionele specialisten werk ik ook de komende jaren graag samen om jou als cliënt(e) te blijven ondersteunen door het aanbieden van prettige en verlichtende massagebehandelingen.

Mocht je nog iets kwijt willen over onze dienstverlening of andere feedback hebben, aarzel dan niet en neem even persoonlijk contact op met me via e-mail (feedback@salvete.nl). Graag zien we je snel weer verschijnen in onze vernieuwde praktijkruimtes.

Salvete: Gegroet & Ga in Gezondheid!

Hartelijke groet, Robert van Team Salvete

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Second time at Salvete and they never disappoint! Tried the sportsmassage this time and it is less intense as the deep tissue massage. It was very relaxing and Jaimie was extra careful since I was a bit tensed. Scheduling for an appointment takes no effort since I did it through WhatsApp, and they accommodated me right away. I’m so pleased with the service (and the new interior too) and will book another massage again soon!

Sportmassage by Jamie

Cynch
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

They really pay attention to your needs and the spots on your body that require extra attention, very professional and friendly!

Deep Tissue Massage by Sabrina

Edeline
07/03/2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Even though I signed for a more relaxed massage, Luba saw that my back was a mess and I was super-tense, and she gave me a super deep tissue massage, which I am loving even three days later I feel how relaxed I am.

Massage by Salvete by Luba

Merve
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

I had a really nice massage from Nienke. She really listens to your wishes and handles problem area’s well. Definitely going back!

Rug, nek en schouders by Nienke

Leonie
05/03/2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Wat een heerlijke massage. De masseuse deed het met veel focus en aandacht, dat kon ik echt voelen.

Lomi Lomi Massage

Marije
07/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Fantastische ervaring. Ik ben van de meer stevige massages en Jaimie kon de spieren flink diep aanpakken met de bamboestokken. Ik kom zeker weer terug.

Bamboo Massage by Jamie

Tristan
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Uitstekende ervaring gehad bij Salvete. Nienke is een prettige en kundige specialiste en de massage bovenverwachting goed. Graag tot de volgende keer. Dank!

Gezichtsmassage by Nienke

Jonathan
03/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Salvete heeft alles top voor elkaar. Prettig ontvangst in een ruimte die rust en ontspanning uitademt. De massage door Monique was een van de beste die ik heb gehad: zeer compleet, grondig en professioneel. Ze verstaat haar vak. Prijs – kwaliteit verhouding is perfect wat mij betreft. Super bedankt, dit had ik echt even nodig in deze stressvolle tijd! Ga zo door team Salvete!

Therapeutische Massage by Monique

Remco
10/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Erg genoten van de hot stone massage van Jaimie. Een aanrader!

Hot Stone Massage by Jaimie


10/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Salvete is de beste massagesalon van Utrecht en Sabrina is heel deskundig: wau! Aanrader

Massage by Salvete by Sabrina

Elize
12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

It was great to enjoy a massage after months of homeoffice. Lots of attention was given to the tense areas of neck, shoulders, back and legs. I left relaxed and happy ????

Deep Tissue Massage by Sjoerd

Stefanie
06/03/2021

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jamie nam de tijd om te vragen wat de reden was van mijn bezoek en wat voor soort massage ik graag zou willen. Tijdens de massage werd ook gevraagd of het wellicht pijn deed. Nadat ik aangaf dat ik wel echt wat wilde voelen, werd de intensiteit opgevoerd. Perfect!

Rug, nek en schouders by Jamie


12/2020

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Heerlijke ontspannen massage. Zeker in deze tijd fijn om even tijd voor jezelf te nemen en even alles los te laten en te ontspannen.

Indian Head Massage by Asha

Eefje
10/2020

WhatsApp Boek nu via WhatsApp (met 5% korting)