Onze partners

Partners Salvete Beauty & Massage

Bij Salvete Beauty & Massage staat het welzijn van onze cliënten voorop. Een goede massage kan de nodige verlichting geven en helpt je lichaam en geest ontspannen. Spanningen in het lichaam vinden vaak hun grondslag in hoe je persoonlijke leven is ingericht, hoe je omgaat met verplichtingen op het werk dan wel hoe je staat in relaties. Het kan lonen dit soort aspecten van je persoonlijke en het professionele leven eens samen met een ander verder onder de loep te nemen en op die manier te trachten veranderingen door te voeren. Veel van onze cliënten denken er wel eens over na om een personal trainer of een gespecialiseerde coach in de arm te nemen, maar het zetten van de eerste stap op weg naar verandering heeft over het algemeen de nodige voeten in de aarde. Bij Salvete Beauty & Massage bieden we je nu de kans aan om op een laagdrempelige manier in contact te komen met diverse professionals met wie we een duurzaam samenwerkingsverband zijn aangegaan.

Tom Peters – Acupuncturist en Fysiotherapeut

Salvete Beauty & Massage werkt al vanaf 2018 nauw samen met fysiotherapeut, tevens acupuncturist Tom Peters. Tom houdt zijn praktijk aan de achterzijde van het pand en is op maandag en donderdag aanwezig. Tom is een zeer ervaren professional bij wie je in goede handen bent voor het verhelpen van diverse klachten. Hij is al vanaf 1996 werkzaam als fysiotherapeut en is in 2008 cum laude afgestudeerd als acupuncturist. Dit betekent dat Tom een brede scala aan klachten kan behandelen.

Wil je een behandeling plannen bij Tom, neem dan contact op via tel. nr. 06-41414847 of via de mail: info@acupunctuur-tom-peters.nl.

Voor meer informatie over zijn behandelingen kun je ook terecht op: acupunctuur-tom-peters.nl. Tom is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur.

Monique van Lierop – SoYellow Coaching

Sinds 2018 heeft Salvete Beauty & Massage een mooie samenwerking met Monique van Lierop van So Yellow Coaching. Monique is een NOBCO gecertificeerde (online) coach met ervaring in het coachen van studenten & (young) professionals. Ze heeft onder meer gewerkt als hulpverlener in de zorg en heeft op enig moment de overstap gemaakt naar het beroepsonderwijs. Gedurende die jaren heeft zij persoonlijk gemerkt dat studenten en professionals tegen allerlei zaken aanlopen die hen belemmeren in het (dagelijks) functioneren. Zij zag onder meer hoe studenten het als lastig ervoeren om de hoge eisen die een studie aan hen stelt (of die zij aan zichzelf stellen) te combineren met hun persoonlijk leven of hoe ze worstelden met de omgang met anderen. Bij de (young) professionals zag ze regelmatig de worstelingen met de zichzelf opgelegde prestatiedruk die ook doorwerkte in allerlei relaties. Vanuit deze achtergrond is Monique zich gaan verdiepen in het fenomeen “coaching” en heeft zij inmiddels diverse opleidingen gevolgd bij onder meer de Academie voor Coaching en het Europees Instituut De Baak. Naast het NOBCO, staat Moniek geregistreerd in het International eCoach Register.

Voor een inplannen van een eerste kennismakingsgesprek kun je contact opnemen met Monique via tel nr. 06-38251992 of via de mail: monique@soyellowcoaching.com. Voor meer informatie over de werkwijze van Monique kun je ook terecht op haar website.

Leroy Grau – Personal Training

Bij Salvete Beauty & Massage zijn we er heilig van overtuigd dat veel klachten oorsprong vinden in niet alleen je fysieke toestand, maar zeker ook je mentale staat. Bij Leroy Grau Personal training kun je op een laagdrempelige manier kennis maken om eens verder te onderzoeken hoe je je lichaam en geest kunt versterken en daarmee bijvoorbeeld stressklachten de baas kunt zijn. Bij Leroy Grau kun je terecht voor personal training, voedingsbegeleiding & lifestyle coaching. Voordeel van begeleiding bij Leroy Grau is dat de studio klein en veilig aanvoelt is, en dat je met veel persoonlijke aandacht wordt begeleid. Ook merk je heel snel resultaat van je inspanningen. Om een beetje een gevoel te krijgen bij wat Leroy Grau Personal Training te bieden heeft, nodigen we je uit om het promo filmpje te bekijken via de button hiernaast.

Actie speciaal voor Salvete cliënten: Wil je een keer vrijblijvend kennismaken en een proefles volgen bij Leroy Grau, dan mag je als Salvete client een gratis proefles volgen bij Leroy Grau. Plan een afspraak in via de website en als Salvete client(e) ontvang naast een gratis proefles, een health check ter waarde van EUR 70,- gratis bij Leroy Grau. Code: “Salvete2022”.

Treatwell Recensies

4,8 ★★★★★ (2.192+)

Second time at Salvete and they never disappoint! Tried the sportsmassage this time and it is less intense as the deep tissue massage. It was very relaxing and Jaimie was extra careful since I was a bit tensed. Scheduling for an appointment takes no effort since I did it through WhatsApp, and they accommodated me right away. I’m so pleased with the service (and the new interior too) and will book another massage again soon!

Sportmassage by Jamie

Cynch

Even though I signed for a more relaxed massage, Luba saw that my back was a mess and I was super-tense, and she gave me a super deep tissue massage, which I am loving even three days later I feel how relaxed I am.

Massage by Salvete by Luba

Merve

They really pay attention to your needs and the spots on your body that require extra attention, very professional and friendly!

Deep Tissue Massage by Sabrina

Edeline

I had a really nice massage from Nienke. She really listens to your wishes and handles problem area's well. Definitely going back!

Rug, nek en schouders by Nienke

Leonie

Wat een heerlijke massage. De masseuse deed het met veel focus en aandacht, dat kon ik echt voelen.

Lomi Lomi Massage

Marije

Fantastische ervaring. Ik ben van de meer stevige massages en Jaimie kon de spieren flink diep aanpakken met de bamboestokken. Ik kom zeker weer terug.

Bamboo Massage by Jamie

Tristan

Uitstekende ervaring gehad bij Salvete. Nienke is een prettige en kundige specialiste en de massage bovenverwachting goed. Graag tot de volgende keer. Dank!

Gezichtsmassage by Nienke

Jonathan

Salvete heeft alles top voor elkaar. Prettig ontvangst in een ruimte die rust en ontspanning uitademt. De massage door Monique was een van de beste die ik heb gehad: zeer compleet, grondig en professioneel. Ze verstaat haar vak. Prijs - kwaliteit verhouding is perfect wat mij betreft. 

Therapeutische Massage by Monique

Remco

Erg genoten van de hot stone massage van Jaimie. Een aanrader!

Hot Stone Massage by Jaimie

-

Salvete is de beste massagesalon van Utrecht en Sabrina is heel deskundig: wau! Aanrader

Massage by Salvete by Sabrina

Elize

⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Jamie nam de tijd om te vragen wat de reden was van mijn bezoek en wat voor soort massage ik graag zou willen. Tijdens de massage werd ook gevraagd of het wellicht pijn deed. Nadat ik aangaf dat ik wel echt wat wilde voelen, werd de intensiteit opgevoerd. Perfect!

Rug, nek en schouders by Jamie

-
12/2020

It was great to enjoy a massage after months of homeoffice. Lots of attention was given to the tense areas of neck, shoulders, back and legs. I left relaxed and happy.

Deep Tissue Massage by Sjoerd

Stefanie

Heerlijke ontspannen massage. Zeker in deze tijd fijn om even tijd voor jezelf te nemen en even alles los te laten en te ontspannen.

Indian Head Massage by Asha

Eefje

WhatsApp Boek nu via WhatsApp (met 5% korting)