COVID-19 update

Update 23 maart 2022 i.v.m. Corona: Van harte welkom bij Salvete Beauty & Massage.  Wij verzoeken je vriendelijk kennis te nemen van de hierna volgende voorzorgsmaatregelen. Het is in het belang van onze cliënten, alsmede van onze specialisten dat we samen een zo veilig mogelijke behandelomgeving creëren. 

1. Gebruik je gezond verstand. Heb je (grieperige) klachten (of ben je recent met een Corona patiënt in aanraking geweest), blijf dan s.v.p. thuis.

2. Communiceer tijdig met onze specialist(e) als je klachten hebt (bijv. ook hooikoorts) die relevant kunnen zijn voor de behandeling.

3. Bij twijfel zijn onze specialisten te allen tijde gerechtigd te besluiten een behandeling géén doorgang te laten vinden.

4. Bij binnenkomst in onze studio wordt van je verwacht dat je je handen desinfecteert met aldaar aanwezige hand-gel.

5. Na elke behandeling wordt de behandelruimte grondig gereinigd en zal onze specialist(e) zijn of haar handen uitgebreid wassen.

6. Wij zullen ons strikt houden aan de tijdsafspraak, zodat alleen de specialist(e) en jij gelijktijdig aanwezig zullen zijn in onze studio.

7. Vanwege de maatregelen hebben we momenteel beperkte beschikbaarheid voor wat betreft (gelijktijdige) duo-behandelingen

8. We behouden ons het recht voor je afspraak zo nodig te verplaatsen met het oog op een vlekkeloze doorloop van behandelingen.

9. Het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht. Wel zal onze specialiste gepaste afstand houden.

WhatsApp Boek nu via WhatsApp (met 5% korting)